SR EN

Holteri

Holteri su vrsta ambulantnog uređaja za elektrokardiografiju, prenosivi uređaj za praćenje rada srca (praćenje električne aktivnosti kardiovaskularnog sistema) najmanje 24 sata. Najčešća upotreba holtera je za praćenje EKG srčane aktivnosti (elektrokardiografija ili EKG). Njegov produženi period snimanja je koristan za posmatranje povremenih srčanih aritmija koje bi bilo teško identifikovati u kraćem periodu.

Sa druge strane, kada su u pitanju NIBP holteri, omogućava se ambulantno praćenje krvnog pritiska tj. snimanje vašeg krvnog pritiska (BP) tokom perioda od 24 sata, bilo da ste budni ili spavate. Kada ste u ordinaciji ili na klinici, instrument koji se zove sfigmomanometar koristi se za merenje vašeg krvnog pritiska.

Holteri
Holter krvnog pritiska i EKG holter visokokvalitetnog proizvođača EDAN, postali su deo našeg bogatog prodajnog asortimana. 3-kanalni/12-kanalni holter ekg-a za kontinuirano praćenja rada srca i ABPM za merenje i analizu krvnog pritiska u periodu od 24h.EDAN je kompanija posvećena poboljšanju i unapređivanju dijagnostike širom sveta. Više od 20 godina je pionir u donošenju inovativnih i visoko kvalitetnih proizvoda na tržište. EDAN je siguran partner svim zdravstvenim radnicima koji se oslanjaju na njegovu revolucionarnu tehnologiju i izvanrednu tehničku podršku. 

Holteri

NIBP HOLTER SA-10

Holteri

HOLTER EKG-A SE-2003A/2012A