SR EN

Medicinske vage za određivanje telesnog sastava

Medicinske vage za određivanje telesnog sastava pružaju precizne informacije od čega je telo sačinjeno, praveći razliku između telesne vode, proteinskih minerala i masti. Tačnije opisuju Vašu zdravu težinu i pružaju bolji uvid u opšte zdravlje od tradicionalnih metoda kao što su BMI i težina. Analiza sastava tela može pokazati promene u masnoj masi, mišićnoj masi i procentu telesne masti.

Kome su medicinske vage za određivanje telesnog sastava namenjene?

Vage mogu koristiti fitnes instruktori kako bi odredili tačan sastav tela svog klijenta, što će značajno pomoći pri ciljanim treninzima. Vremenom, kontinuirana analiza pomaže u procesu praćenja efikasnosti rutine vežbanja.
Nutricionisti takođe imaju velike koristi od medicinske vage jer im pružaju uvid o nivou visceralnih masti klijenta, stanju metabolizma i rezultata zadržavanja vode u telu. Na osnovu ovih informacija mogu se kreirati personalizovane ciljne težine, prilagođene ishrane, kao i efikasnije podučavanje i savetovanje.

Koje su prednosti oređivanja sastava tela?

Zdrav sastav tela doprinosi jačem imunološkom sistemu i smanjuje rizik po zdravlje od uobičajenih hroničnih bolesti i stanja kao što su visok krvni pritisak, kardiovaskularne bolesti i dijabetes tipa 2.


Osnovana 1993. godine, Mediana je prevazišla mnoge izazove i iskušenja i postigla kontinuirani rast kroz naporan rad i trud bezbroj ljudi, uključujući rukovodioce i zaposlene. Kompanija teži uspehu u ispunjavanju i odgovornosti za društvene vrednosti! Svi zaposleni u kompaniji imaju za cilj istinski lični uspeh, a istovremeno osećaju vrednost, nagradu i sreću radeći smislen posao.

Medianine agencije nalaze se u preko 80 zemalja širom sveta. Preko 79% ukupnog prihoda ostvaruju od izvoza. Prisutni su na tržištu SAD, Nemačke, Indije, Brazila, a od sada i u Srbiji.i35