SR EN

Suvi sterilizatori

Suvi sterilizatori su medicinski uređaji koji koriste vruć vazduh, koji je sa ili bez vodene pare ili je ima vrlo malo, pri čemu ova vlaga igra minimalnu ulogu u procesu sterilizacije.

Proces sterilizacije suvom toplotom se postiže provodljivošću. To je mesto gde toplotu apsorbuje spoljašnja površina predmeta, a zatim prelazi unutra, u sledeći sloj. Na kraju procesa, ceo predmet dostigne odgovarajuću temperaturu potrebnu za sterilizaciju. Pravilno vreme i temperatura za sterilizaciju suvom toplotom je 160 ° u trajanju od 2 sata ili 170 °C tokom 1 sata.

Suvi sterilizatori

TITANOX je Italijanska firma koja je je od samog početka, 1980.godine, sinonim za kvalitet, specijalizovana za proizvodnju bolničkog i medicinskog nameštaja i uređaja i pribora za sterilizaciju.

Kombinacija dobro biranih materijala, isključivo od sertifikovanih proizvođača i izuzetne stručnosti u proizvodnim procesima, rezultirala je tome da Titanox postane lider kada su u pitanju suvi sterilizatori, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.

Ove sterilizatore Titanox sada izvozi u preko 50 zemalja širom sveta i nastavlja da se širi i napreduje, neprestano tražeći sve kvalitetnija rešenja osluškujući potrebe kupaca i inovacije na tržištu. 

Suvi sterilizatori

Sterilizator ELECTRIC

Suvi sterilizatori

Sterilizator ELECTRONIC