SR EN

ERKA®Merači krvnog pritiska Switch 2.0

Switch 2.0

Merači krvnog pritiska sa jednim crevom visoke preciznosti i kvaliteta. Otporni na udarce. Poseduju mogućnost prebacivanja načina korišćenja za levoruke i desnorike korisnike u jednom koraku. Fleksibilni i funkcionalani, zgodani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Na zahtev korisnika uređaj je moguće dobiti:
– sa željenom štampom na manžetni i skali merača (npr. naziv ili logo firme) ERKA. Merači krvnog pritiska Switch 2.0 Smart Ø 56 su impresivani u fleksibilnosti i funkcionalnosti; zajedno sa zgodnim načinom rukovanja, uređaj pruža svakom korisniku mogućnost izbora različitih vrsta manžetni iz svog širokog spektra.
– Mogućnost  promene glave uređaja (skale za merenje) u sekundi, čime se štede resursi i vreme
– Osetljivi šraf ventila na ERKA. Switch 2.0 Smart Ø 56 omogućava korisniku da izvrši savršeno merenje vrednosti krvnog pritiska
– Inovativni dizajn dozvoljava korisniku da uređaj prilagodi za korišćenje u desnoj/levoj ruci u jednom kratkom koraku
– Smart koncept je jednostavam i efektivan: veličina se bira na bazi kolor-standardizovanih cevi manžetni. Manžetne mogu biti zamenjene u sekundi sistemom ERKA. brzog zatvaranja
– Odgovarajuća veličina manžetne za svakog pacijenta – veliki izbor iz bogate ponude, od  veličine 1 (odojče) do 6 
– Za maksimalni nivo higijene, uređaj je dostupan sa manžetnama za jednokratnu upotrebu
Uređaj dolazi u kompletu sa pumpicom crne boje. Opremljen je konektorima za brzu promenu manžetne, kao i dodatnom skalom za merenje.