SR EN

Bistos® Reanimacioni topli sto BT-550

BT-550

Vaša Bezbednost, Njihova Udobnost

Bistos, renomirani brend iz Južne Koreje, predstavlja svoj najnoviji model BT550- reanimacioni topli sto. Ovaj inovativni proizvod je dizajniran kako bi pružio optimalnu temperaturu, sigurnost i praktičnost tokom ključnih trenutaka rane neonatalne nege.

Ključne Karakteristike:

  1. Precizna Kontrola Temperature: Bistos BT550 omogućava preciznu kontrolu temperature, čime se osigurava da vaše novorođenče bude smešteno u idealnim uslovima. To je od suštinskog značaja za održavanje termalne stabilnosti tokom reanimacije i transporta.
  2. Integracija Sa Medicinskim Sistemima: Model BT550 je kompatibilan sa različitim medicinskim sistemima, olakšavajući integraciju u različite zdravstvene ustanove. Ovaj topli sto je dizajniran uzimajući u obzir potrebe medicinskog osoblja i pruža intuitivno korišćenje u hitnim situacijama.
  3. Praktičnost U Radu: Ergonomski dizajn omogućava lak pristup novorođenčetu tokom lečenja, pružajući lekarima i medicinskom osoblju potpunu kontrolu nad postupcima reanimacije.
  4. Jednostavno Održavanje: Bistos BT550 je lako održavati, što znači da se zdravstvene ustanove mogu fokusirati na pružanje najbolje moguće nege, umesto da gube vreme na održavanje opreme.