1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

(+381)11 630 4627; (+381)69 105 55 202

Inhalatori

Inhalatori,prodaja inhalatora za decu i odrasle. Povoljne cene


Happyneb 3 kompresorski inhalator

0.00 EUR
Ihnhalator sa klipnim kompresorom za profesionalnu upotrebu. Aparat za terapiju aerosolima visokog kvaliteta za lečenje astme, hroničnog bronhitisa i drugih respiratornih bolesti.

Hospyneb inhalator sa klipnim kompresorom

0.00 EUR
Hospyneb nebulajzer sa klipnim kompresorom za medicinsku primenu sa sistemom ventila. Aparat za terapiju aerosolima visokog kvaliteta za lečenje astme, hroničnog bronhitisa i drugih respiratornih bolesti.

Inhalator za profesionalnu i kućnu upotrebu comp-a neb

0.00 EUR
Inhalator sa klipnim kompresorom za profesionalnu i kućnu upotrebu. Aparat za terapiju aerosolima visokog kvaliteta za lečenje astme, hroničnog bronhitisa i drugih respiratornih bolesti.

Isineb profesionalni inhalator

0.00 EUR
Inhalator sa klipnim kompresorom za profesionalnu i kucnu upotrebu. Aparat za terapiju aerosolima visokog kvaliteta za lečenje astme, hroničnog bronhitisa i drugih respiratornih bolesti. Isineb je novodizajnirani mlazni inhaltor sa kojim je moguća isporuka bilo kog leka na brz i efikasan način. Preklopnikom menjamo dimenzije čestica, koje dopiru do različitih oblasti respiratornog trakta.

Kompresorski inhalator Airjolie 2 deluxe

0.00 EUR
Nebulajzer sa klipnim kompresorom za profesionalnu upotrebu. Aparat za terapiju aerosolima visokog kvaliteta za lečenje astme, hroničnog bronhitisa i drugih respiratornih bolesti.

MYNEB inhalator sa klipnim mikro-kompresorom

0.00 EUR
Ihalator za decu i odrasle. Aparat za terapiju aerosolima visokog kvaliteta za lečenje astme, hroničnog bronhitisa i drugih respiratornih bolesti. Cena inhalatori

Nebbyplus inhalator sa klipnim kompresorom

0.00 EUR
Inhalator sa klipnim kompresorom za kućnu upotrebu.Prodaja inhalatora za decu i odrasle po veoma pristupacnoj ceni.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH