Pribor za aparate

Kompanija Metko, osnovana 1999. god. u Ankari, predstavlja pionira u proizvodnji kompatibilnih medicinskih senzora i opreme vrhunskog kvaliteta. U svakom koraku proizvodnje se primenjuju najviši evropski i svetski standardi, počevši od izbora materijala, proizvodnje pa preko provere kvaliteta i testova sve do finalnog proizvoda. Godine iskustva, istraživanja i razvoja kao i kvalitet opreme su baza na kojima počiva zadovoljstvo klijenata. Proizvodi kompanije Metko su danas prisutni u preko 90 zemalja sveta.

EKG kablovi za Pacijent monitor

Izuzetnog kvaliteta, namenjeni za merenje EKG-a i respiracije kod pacijenata sa ugrađenom izolacijom radi pročišćavanja smetnji radi dobijanja optimalnog kvaliteta. Specijalno dizajnirani sa poliuretanskim omotom bez Lateksa I PVC-a radi maksimalne zaštite pacijenata I smanjivanje rizika od problema biokompatibilnosti. Kablovi poseduju zaštitu od defibrilacije pomoću integrisanih otpornika. Različiti konektori na odvodima kako bi korisniku omogućili da izabere odgovarajući shodno svojim potrebama.

spo22spo22
Senzori za pulsnu oksimetriju (SpO2)

Metko proizvodi i višekratne i jednokratne senzore i produžne kablove za pulsnu oksimetriju radi  izuzetno preciznog monitoringa saturacije krvi kiseonikom i pulsa koji su kompatibilni sa raznim proizvođačima pulsnih oksimetara i pacijent monitora. Dvostruka izolacija obezbeđuje integritet signala. Visok kvalitet materijala i nekorišćenje Lateksa i PVC-a omogućava visok kvalitet i preciznost merenja.

Višekratne manžetne i creva za NIBP

Veliki izbor manžetni, creva i konektora proizvožača Metko kompatibilnih sa raznim proizvođačima pacijent monitora odgovarajući su svakom uzrastu i vrsti pacijenata. Manžetne su izrađene od materijala koji omogućava lako čišćenje i dezinfekciju kao bi se smanjio rizik kontaminacije. Izrađene su bez Lateksa I DEHP materijala.

Dijagnostički EKG kablovi i dodaci za EKG uređaje

Izrađeni od medicinskog poloiretana, santroprena, propilena i ABS komponenti, bez Lateksa i PVC-a obezbeđuju maksimalnu bezbednost za pacijenta i smanjuju rizik od problema biokompatibilnosti. Sadrže integrisane otpornike radi zaštite od defibrilacije. Obeležene stadnardnim bojama i oznakama olakšavaju korisnicima pozicioniranje elektroda. Zajedno sa priborom za odrasle ili pedijatrijske pacijente omogućava visok kvalitet prenosa signala do uređaja.

Pribor za invazivno praćenje krvnog pritiska (IBP)

Transdjuseri su dizajnirani tako da omogućavaju jednostavno postavljanje radi preciznog očitavanja tokom monitoringa krvnog pritiska. Izrađeni od visoko-kvalitetnih materijala obezbeđuju optimalni dinamički odgovor i izdržljivost. Metko nudi različite tipove kablova i adaptera za invazivno praćenje krvnog pritiska najvećeg broja pacijent monitora različitih proizvođača. Specijalno dizajnirani, potpuno obloženi, smanjuju šumove kako bi maksimalno poboljšao nivo signala.

MEDICINSKE SIJALICE

Medipro MPM se bavi distribucijom specijalnih sijalica za medicinske uređaje renomiranih svetskih proizvođača kao što su Philips, Osram, Narva i drugi za razne vrste medicinskih uređaja poput fotolampi, germicidnih lampi, kolposkopa, mikroskopa i ostalo.

U našem prodajnom programu naleze se razne medicinske sijlice za mikroskope, operacione mikroskope i kolposkope, laringoskope, operacione reflektore, fototerapijske cevi, germicidne cevi, oftalmoskope, otoskope, stomatološke sijalice.

6V33W_P25S-16V33W_P25S-1
24V50Wbx22d-124V50Wbx22d-1
Carl_Zeiss_6V30W-7Carl_Zeiss_6V30W-7
6V20W_PY16-1.25-46V20W_PY16-1.25-4
6V15W_mb16-26V15W_mb16-2
LT056-Henine-X-01-88-056-OTOSCOPE-BULB-2.5V0.4A-1LT056-Henine-X-01-88-056-OTOSCOPE-BULB-2.5V0.4A-1
24V50W-G8-924V50W-G8-9
germicidna-sterilizacionagermicidna-sterilizaciona
fototerapijska-cev-1fototerapijska-cev-1
fototerapijska-cev-2fototerapijska-cev-2