Maxiaspeed aspirator za bolničku upotrebu

Maxiaspeed aspirator za bolničku upotrebu

Aspirator na točkovima za bolničku upotrebu. Hirurški aspirator visokog protoka namenjen upotrebi pre svega u operacionim salama. Regulator za usmeravanje toka omogućava neprekidnu aspiraciju budući da se lako može vršiti prebacivanje toka sa jedne boce na drugu. Varijacije uređaja sa protokom od 60 ili 90 litara po minuti i zapreminom boca od 2 ili 4 litre daju opciju korisniku da shodno svojim potrebama izabere idealno rešenje. 

Tehnički podaci:
Visoki protok…………………………………………………………………………………..Visoki vakuum
Radni ciklus…………………………………………………………………………………….kontinualan
Protok vazduha (varijanta 6.xx)…………………………………………………………..60 l/min
Protok vazduha (varijanta 9.xx)…………………………………………………………..90 l/min
Podešavajući nivo vakuuma ……………………………………………………………….0 ÷ 0,90 bar ( 0 ÷- 0,90 bar)
Dimenzije………………………………………………………………………………………470 x 580 x 560 mm
Težina (varijanta 6.xx)……………………………………………………………………..15 kg
Težina (varijanta 9.xx)……………………………………………………………………..17 kg
Klasa m.s. …………………………………………………………………………………….IIa
Hirurški aspirator, radi na mrežnom napajanju. Koristi se za aspiraciju telesnih tečnosti u operacionim salama, dizajniran da bude lak za nošenje i kontinualan rad.
Opremljen sa četiri antistatička točka, dva kočeća – noseća antistatik drška – visoko toplotno otporan električno izolovan plastični materijal u saglasnosti sa najnovijim sigurnosnim standardima – 2 autoklavabilne polikarbonatne posude sa sigurnosnim ventilom (zastita od prepunjavanja) – set netoksičnih sterilizabilnih silikonskih cevi – 99% antibakterijski hidrofobni filteri (2) – vakuum regulator sa bar/psi vakuummetar – regulator sa automatskim usmeravanjem toka za lako prebacivanje sa posude na drugo, izbegavajući da se radi sa kontaminiranim delovima. Modeli 6.2P, 6.4P, 9.2P, 9.4P su opremljeni sa nožnom kontrolom za ostvarivanje aspiracije daljinski i omogućuje slobodne ruke operatoru.